Serie 6: Sejr over topholdet

01. maj 2019 kl. 12:28

Serie 6 spillede tirsdag aften hjemme mod topholdet fra Hammerum og det blev en spændende og godt spillet kamp.

Bording startede bedst dog uden at tilspille sig de helt store chancer, men de holdt Hammerum fra chancer.

Efter 30 min kommer Bording foran med 1-0, da Marcus "topscorer" Mikkelsen scorer. Men der skulle ikke gå mere end 5 min før Hammerum fik udlignet. Resten af halvlegen foregik spillet midt på banen.

2. halvleg kommer Bording skidt ud til og kun takket være godt spil af Simon i målet betyder at Bording ikke kommer bagud. Efter 72 min får Bording straffespark og vores faste skytte vil ikke sparke, derfor tager Marcus "topscorer" ansvar og scorer sit andet mål og bringe Bording foran med 2-1. Resten af kampen forsvarer Bording sig godt og spiller en rigtig god kamp.

Kampens spiller blev igen Simon i målet, som stod en flot kamp.