Bordings senior afdeling har i denne weekend været i træningslejr i Holstebro.

Fantastisk weekend og fine forhold og så også super vejr, lækker mad , fire mands værelser og et godt arrangement.

Startede fredag med Hockey, Bueskydning, bordfodbold, fodbolddart.

Lørdag startede med hård træning inden eftermiddagens kampe mod Måbjerg.

Serie 2/3 viste strålende spil mod Måbjerg serie 3 og vandt hele 7-1. Kampens spiller blev Mathias Pedersen men også godt spil af AP og Bordings næste store spiller Oliver Lynge.

1-0 ved Mathias P, 2-o ved Jacob Mikkelsen, både 3 og 4-0 ved Emil Lynge i første halvleg. 2 Halvleg 5-o ved AP inden Måbjerg kom på tavlen til 5-1, 6-1 ved Mark M. og endelig 7-1 ved Phillip.

Næste træningskamp for serie 2 er mod Fårvang 9 marts på udebane.

Serie 5/6 skulle op mod Måbjerg serie 4 og det blev en svær kamp for Bording drengene. Vi kom hurtig bagud med 1-0, men det var som om det vækkede holdet. Jonas M. udlignede efter ca 20 min til 1-1 og vi spillede godt de første 35 min, men udskiftningen og hård træning om formiddagen kunne efterhånden ses på spillet. Inden pausen havde Måbjerg bragt sig foran med 3-1.

2. halvleg blev en kamp hvor vi forsvarede os og Måbjerg scorede kun et mål mere til slutresultatet 4-1.

Kampens spiller blev en suverænt spillende Lasse H.