U10 drenge: Sidste kampe i foråret

21. juni 2019 kl. 09:00

Bording 1 U10 drenge var i aften til deres sidste kampe i Sdr. Felding.
Første kamp var mod Kibæk, her kom vi rigtig godt fra start, men Kibæk fik et meget tyndt mål, dette slog ikke drengene ud, og på et flot indlæg kunne Oliver udligne til 1-1, anden halvleg var ikke ret gammel inden Kibæk kom på 2-1 og 2 min. Senere scorede vi til 2-2, 3 min før til scorede Kibæk igen, og her kunne vi gå se at det heller ikke denne gang skulle blive til en sejr. 30 sek. før tid fik Kibæk et hjørnespark, og her puffede Marius desværre bolden i eget net. Rigtig flot kamp, men desværre 4-2 til Kibæk.
Anden kamp var mod Sdr. Felding, første halvleg ingen mål, det kørte bare👍👍 men i anden halvleg kom Sdr. Felding på 1-0 derefter 2-0 men så satte drengene virkelig alle kræfter ind, og Valdemar var den første som scorede for Bording 😜😜 hurtigt fik Ole sat det næste mål ind, og nu følte vi at heldet var med, så Marcus satte det afgørende mål ind 3-2 til Bording. SEJR i sidste kamp for U10, og en meget tilfreds træner 👍👍

Kampens spiller blev Oliver 👍

U10 drengene hold 2 spillede i dag kamp i Sdr Felding, første kamp mod Sdr Felding og tabte 2-1, efter desværre at have smidt en 1-0 føring væk fra første halvleg. I anden kamp forsøgte vi at komme efter det mod Kibæk, men faldte sammen og indkassere 3 hurtige mål, vi forsøgte dog at komme igen og scorede 2 mål og havde masser af chancer mod slutningen af kampen for at udligne men det skulle ikke ske og kampen endte 3-2 til Kibæk.

Kampenes spiller blev i dag Silas, godt kæmpet af ham og resten af holdet.