U12 piger: Sejrede i flot kamp over Snejbjerg

image En stolt og tilfreds træner for pigerne, Klaus Pedersen
07. september 2018 kl. 10:11

Torsdag spillede U12 pigerne hjemme mod Snejbjerg og det var pigernes 3. kamp i denne sæson.

De to første kampe tabte vi og derfor har pigerne trænet rigtig hårdt for virkelig at være klar til kampen idag.

Første halvleg var meget tæt det meste af spillet foregik på midten med chancer i begge ender, men lige pludselig ved midten fik Mira bolden og lodsede til den. Det blev en høj bold som ramte jorden lige uden for feltet og snød målmanden og hoppede lige hen over hendes parader og 1. halvleg ender 1-0.

Bording fortsatte der gode pres og der var flere chancen, ca 10 min før tid kommer Karoline igennem ude fra venstre side og dribler forbi 4 forsvare og skyder sikkert bolden ind til 2-0.

Men nu er kræfterne også ved at være brugt op og Snejbjerg får mere og mere af spillet og med nogle minutter tilbage scorede de til 2-1 som bliver til slut resultatet.

Stærkt spillet af pigerne og en meget tilfreds træner Klaus Pedersen, som siger at pigerne har gjort store fremskridt på det sidste.