U12 piger: Sluttede uden mål

08. maj 2019 kl. 15:35

Tirsdag spillede Bording's U12 piger hjemme mod Vildbjerg og vi gik ud fra det ville være en svær kamp og det blev det også.
Første halvleg gik igang og det tog noget tid før vi fik Vildbjerg tilbage på egen halvdel. Kampen bølgede frem og tilbage og der blev kæmpet af alle, men første halvleg sluttede 0-0.

Anden halvleg blev mere af det samme udover at pigerne begyndt at komme tættere på deres modspiller og dermed vinde flere dueller. Vildbjerg fik lidt flere afslutninger mod vores mål men Kamilla stod en flot kamp.

I den sidste del af kampen fik vi en kæmpe chance og tror det endte i 5 skud på mål inden for et min og 4 Vildbjerg spiller ligende rundt på jorden men bolden ville bare ikke ind.

Der var mange rigtig godt detaljer i kampen, blandt andet en rigtig flot dyb aflevering fra Sofie J der havnede lige foran angriberen.

Et stærkt forsvar og flere spiller der lige gik et gear op idag, man kan se pigerne forsat udvikler sig og bliver nærmest bedre gang for gang, men desværre sluttede kampen 0-0, hvilket nok også var fair nok.

Fantastisk godt spillet af alle, ses Tirsdag til sidste kamp i første del af tunering.