U12 piger: Stor fremskridt i forhold til første kamp mod Sunds.

14. september 2018 kl. 08:45

Den 13/9 spillede u12 pigerne igen kamp denne gang var det revanche mod Sunds, som vi tabte 0-7 til på hjemmebane.

Men siden da er det gået fremad med pigerne, det kunne ses på banen mange chancer op af banen og et stærkt forsvar gjorde vi gik til halvleg med 0-0.

Efter pausen kom Sunds bedst fra start og fik scoret til 1-0, men pigerne gav ikke op. De forsatte med deres eget spil og det resulterede i at Alberte fik hendes første mål i denne sæson 1-1 STÆRKT og det så sådan set ud til at blive resultatet, men til sidst skulle Sunds absolut drille igen, midtbanen var ikke kommet med hjem (træthed) og det gjorde så at de scorede til slutresultatet 2-1 til Sunds.

Men at komme fra en 0-7 til kun at tabe med et mål er langt mere end jeg kunne ha ønsket sig, stærkt spillet piger og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden byder på.