U13 drenge: Kom godt fra start

15. april 2019 kl. 10:44

Kampen mod Skægkær...
Vejret var med os, og selv om der var en del baggrundsstøj fra Viborgvej lige op ad banen, så lykkedes det drengene og trænere at kommunikere sammen😉
Vi lagde rigtig godt ud og havde kun et fokus i 1. Halvleg. (op til midt, aflever bagud, og lav en lang bold frem i banen) det lykkedes vi med og det blev til mange chancer og efter bare 20 min. stod der 3-0 til Bording (Christian N. 1 mål og Jesper G. 2 mål) Skægkær fik desværre et straffespark sidst i første halvleg, så der stod 3-1 ved pausen...
I pausen snakkede vi om at vi skulle huske vores pladser, og passe på deres fløje..
2. halvleg blev en meget lige kamp, men vi formåede at holde dem fra store chancer.
Og kampen blev afgjort i de sidste minutter da Mikkel Due, helt ude fra hjørneflaget, får lagt bolden tilrette til Jesper, som helt ude fra sidelinjen sender bolden helt ind i målet forbi deres keeper.. Så kampen ender 4-1 til Bording👍👍💪💪.

Nu mangler vi bare at øve vores sejrsdans/råb😉.