U10 drenge: Bordings u-10 drenge fortsætter stimen

image U-10 drengene fortsat ubesejrede med storsejr og uafgjort.
De spillede flot sammen, og kæmpede for sagen.
Desværre kom vi bagud 1-0 på et langskud af Herning som sejlede i mål.
Men der fra så drengene sig ikke tilbage.
9-1 stod der på måltavlen ved kampens afslutning.
Målscorerne var meget forskellige, men den største oplevelse var da Sebastian og Christoffer som normalt er forsvars spillere endelig fik scoret der første mål…. SÅDAN i 2, det har været tæt på i de sidste kampe og i dag lykkedes det !!!!
De øvrige mål blev scoret af Marius 5, Ludvig og nikola.
Anden kamp mod Tjørring, blev spillet 5 minutter efter den første, og det var nogle trætte bording drenge der gik ind til kampen.
Men vi styrede spillet meget flot, og havde sindssygt mange chancer, men ind ville bolden ikke.
Tjørring var livsfarlige på contra og det udnyttede de ca halvvejs i kampen.
1-0 til Tjørring.
Bording skulle lige sluge den, men blev ved med at spille bolden rundt, store chancer til Victor, nikola, Sebastian og Ludvig blev flot taget af tjørrings målmand eller stolpen.
Nikola fik endelig bolden i kassen inden halvleg efter et flot spillet angreb.
1-1 ved halvleg.
Anden halvleg kørte videre i samme spor, drengene pressede på, men misbrugte et hav af chancer.
Lige indtil Sebastian dukkede op og kanonerede bolden i kassen 3 meter uden for feltet, konge mål!!
Han har fået smag for de mål, da han lavede hans første nogensinde i den første kamp.
Vi pressede videre, men blev mere og mere trætte.
Det udnyttede Tjørring 2 minutter før tid igen på en contra og stillingen var 2-2.
Kæmpe chancer til sidst, blev desværre misbrugt og kampen endte 2-2, hvilket efter spil og chancer ikke var helt fortjent.
Kanon kæmpet af de 2 forsvarere Hjalte og Christoffer som bare bliver bedre og bedre.
Sebastian på hans nye position som midtbane kæmpede bravt og det kastede 2 mål af sig.
Nikola med et kæmpe løbearbejde og for at spille holdkammeraterne fri.
Ludvig og Marius i angrebet spillede virkelig hinanden og skabte kæmpe chancer, det tegner godt.
Victor som målmand gjorde det fint, og senere som angriber havde han flere chancer og flotte skud, men målmand og stolpen stod i vejen. Godt kæmpet.
Nu kommer der ombrydning i gruppen og jeg satser stærkt på at vi er i øverste lag efter den korte pause.
Så bliver modstanden endnu bedre, men jeg synes vi er klar på at tage kampen op!!!!