2 sejre til u-10 drengene i sæson åbningen
Hvilken indledning drengene tog på årets første turnerings kampe.
Første kamp mod Tjørring var spil mod 1 mål og det var tjørrings.
14 skud på stolpe og overligger, men ind ville bolden ikke.
Vi fortsatte og blev ved med at brænde.
Det straffede Tjørring meget ufortjent, ved at score på en contra.
Også var der halvleg.
I anden halvleg fortsatte vi presset, men desværre også med at brænde utallige chancer.
Heldigvis dukkede ludvig op foran mål og fik skovlet bolden over stregen til en fortjent udligning.
Presset fortsatte, men ind ville bolden bare ikke.
Indtil 3 minutter før tid hvor debutanten nikola tog en solo tur og afgjorde tingene.
En fortjent 2-1 sejr var i hus, men med lidt held kunne det nok have været 15-1.
Anden kamp mod hammerum.
Her havde drengene fået indstillet sigtekornet og bolden strøg i kassen.
6-0 stod der ved slutfløjt på mål af Marius, Ludvig og 4 kasser af Nikola.
Vi kunne have vundet større, men et godt kæmpende hammerum hold og stolperne stod igen lidt i vejen, men ikke så meget som i første kamp.
Generelt spillede drengene super flot sammen, og hvor var det så godt til dem at smage sejrens sødme igen, efter en hård sidste sæson i B-rækken.
Men fortsætter de spillet fra i dag, så vil jeg garantere at den hedder B igen efter nytår.