U8 drenge: Så kom første sejr til U-8 i B rækken

22. juni 2021 kl. 08:22
Herning fremad - Bording IF 4-5
Bording drengene var denne gang klar fra start, og kom frem til rigtig store chancer.
Som tidligere kampe, havde vi dog svært ved at ramme målet.
Lige indtil Ludvig dukkede op i feltet og afdriblede 2 mand og scorede sikkert. Flot mål
Herning kom dog stærkt igen og udlignede kort efter, bording fortsatte med at brænde store chancer, og stik mod spil og chancer, kom Herning på 2-1 lige inden pause.
Efter pausen kunne Bording drengene ramme målet, og på 10 minutter var 2-1 vendt til 5-2, på mål af Hjalte, leander og 2 gange Nikolai.
Drengene kæmpede bravt, og i den meget intense kamp, lykkedes det Herning at score 2 gange til sidst.
Og med 1 minut igen, kunne Herning have udlignet på 2 kæmpe chancer, men super keeperen som reddede os til sidst Marius Hetmansen, diskede op med flere fantastiske redninger.
Forsvaret ved Christoffer, leander, Nikolai og Sebastian stod distancen med fremragende forsvarsspil.
Angriberne Victor, Hjalte, Asbjørn og Ludvig løb og kæmpede bravt.
Sidst men ikke mindst man of the match målmand Marius med flere klasseredninger.
Godt kæmpet af alle i sæsonens sidste kamp, vi fik vist at vi hører til i B rækken.
Vi kæmper videre og er klar til B rækken igen til efteråret.