U9 drenge: 2 ærgerlige nederlag til u-9

14. juni 2022 kl. 09:17
Nu er der snart sommerferie for drengene
U-9 tabte tirsdag aften begge deres kampe til Herning fremad og de evige rivaler fra Hammerum.
Første kamp mod Herning var meget lige, vi brænder  nogle kæmpe chancer og kunne nemt have kommet foran 1 og 2 nul, hvis de kære marginaler var på vores side.
Men på 2 hurtige tilfældige mål kom Herning foran lige inden pausen.
Drengene kæmpede og kæmpede mod et hårdt spillende Herning hold.
Anden halvleg var igen meget lige men igen var Herning skarpest og scorede yderligere 3 mål, Marius fik reduceret til stillingen 5-1.
Anden kamp mod de evige rivaler fra Hammerum, startede som første kamp, vi var rigtig godt med i kampen.
Vi har mødt Hammerum 5 gange i år, og alle gange fået ørene i maskinen.
1-0 ved pausen, var et drømme scenarie, og virkelig flot af drengene mod et godt spillende Hammerum hold.
I pausen lagde vi ny taktik, hvis vi scorede vores første mål nogensinde mod Hammerum, så tager vi på mc donalds efter sidste turneringskamp.
Det hjalp 😂😂
Der var ild i øjnene af drengene og de kæmpede bravt, de ville på macd.
Til trods for den brave indsats, scorede Hammerum yderlige 3 mål, men Marius udlignede til 2-1 og sikke en jubel hos alle bording drengene.
Vores mindste nederlag til Hammerum i år, det viser bare hvor meget disse seje drenge har rykket sig.
Sidste 2 turneringskampe spilles på mandag, også er der macd og sommerferie.