U9 drenge: 3 sejre i streg til u-9

29. september 2021 kl. 08:28
Hammerum - Bording 2-4
Bordings u-9 drenge gæstede tirsdag aften Hammerum, til sæsonens sidste kamp.
Drengene styrede kampen flot, og i første halvleg var forsvar og målmand næsten arbejdsløse.
Nikolaj scorede 2 gange, på flotte oplæg af Asbjørn og Marius.
Lige før pausen, fik Hammerum frispark og sparkede flot mod hjørnet, men en fantom redning af Victor i målet, sikrede at det ikke blev til scoring, desværre røg bolden i spil igen og Hammerum udlignede. 1-2 ved pausen.
Anden halvleg blev mere tæt, Hammerum kom til flere store chancer, hvilket bording også gjorde.
Men Marius på kanten serverede et indlæg til Asbjørn, som scorede hans første mål i år, virkelig et fantastisk mål og oplæg.
Hammerum fik reduceret til 2-3, og kampen var igen meget lige.
Men storspil i målet af Victor, og de brave forsvarsklipper Sebastian, leander og Julian  holdt Hammerum fra fadet, og Nikolaj kunne fuldende hans hattrick til sidst, og sikre sejren på 2-4.
Vi startede sæsonen med 3 nederlag, men sluttede flot af med 3 sejre og et spil der begynder at flyde👍👍👍
I dag spillede midtbanen med Nikolaj, Hjalte og Asbjørn virkelig som “store” drenge, der blev givet og taget…. STÆRKT
Angriberne Marius, Ludvig kæmpede bravt, og flotte pasninger til medspillerne var fantastisk at se.
Ikke at glemme Victor i målet (Schmeichel kalder han sig selv), virkelig stærk præstation og flere kanon redninger i den tætte anden halvleg….