12. maj 2022 kl. 15:57
Pilen peger den rigtige vej

Pilen peger den rigtige vej til trods for 2 nederlag til u-9.

Bordings drenge var klar til kamp, til trods for den hårde start på b-rækken i sidste uge.
Første kamp mod Hammerum gik godt de første 5 minutter, bording drengene kæmpede alt hvad de havde mod et meget godt spillende Hammerum hold.
Desværre holdt det ikke hele kampen, vi var under pres meget af kampen.
3-0 blev det efter 3 hurtige Hammerum mål.
Nikolaj scorede til 3-1, inden halvleg.
2 halvleg blev en fight fra begge hold, vi undveg øretæven fra sidste uge, men kunne ikke holde Hammerum fra fadet, og de scorede 3 mål mere til slutstillingen 6-1.
I anden kamp ventede Ikast fc.
Det blev en meget lige kamp, som bølgede frem og tilbage med 2 meget lige hold.
Vi kunne have kommet foran da Julian spillede Victor fri foran mål, desværre røg bolden lige forbi mål.
Vi brændte kæmpe chancer og havde 4 stolpeskud.
Det straffede Ikast og bragte sig foran på 2 hurtige mål.
Lidt ufortjent, men sådan er fodbold.
Anden halvleg startede bording som lyn og torden
Vi kom igen til kæmpe chancer og styrede totalt kampen.
Marius fik udlignet på en flot solo tur.
Bolden dansede flere gange på stregen, men ind ville bolden ikke.
Til sidst blev alt kastet frem, og Ikast straffede os igen også blev slutresultatet 3-1 til Ikast.
En konge præstation af alle i dag, der blev givet og taget.
Næste uge tror vi på sejren, perfekt forsvarsspil af Hjalte, Christoffer, Sebastian og Leander, de bliver bare bedre og bedre.
Angriberne Marius, Nikolaj, Ludvig, Julian og Victor kæmpede og kæmpede der blev gået til stålet.