U9 drenge: Nederlag efter kanon start

02. september 2021 kl. 08:22
Bording if - Tjørring 2-9
Bordings u-9 drenge mødte onsdag et meget velspillende Tjørring hold.
Men en fantom start af Bording sikrede en 2-0 føring til bording drengene, på mål af Ludvig og Nikolai.
Derfra gik det ned af bakke, og drengene fik en lektion i sammenspil af Tjørring.
Vi gik fra himmel til helvede 2-0 blev til 2-8 inden der blev fløjtet til halvleg.
Kun supermålmand Hjalte som tog flere 100% redninger og virkelig ofrede sig, med 2 hovedredninger, sørgede for at vi ikke var bagud med mere.
Anden halvleg fik drengene styr på spillet igen, og kampen var meget lige og bølgede frem og tilbage.
Super kæmpet af forsvaret med skiftevis leander, Asbjørn, Christoffer og Sebastian.
Godt målmandsspil fra Marius i anden halvleg, sikrede at Tjørring kun fik 1 mål i anden halvleg.
I front gjorde Ludvig Nikolaj og Hjalte i anden halvleg at vi var med i kampen.
Godt kæmpet af drengene, nu håber vi at der efter ombrydningen kommer lidt flere sejre til drengene, for vi trænger og fortjener snart den sejr…