U13 drenge: Sejr igen

07. maj 2021 kl. 11:03
Vandt på udebane med 2-1

Bording var idag draget en tur vest på til Vorgod-Barde hvor Fjelstervang ventede. Og knap var opvarmningen gået igang får regnen meldte sit ankomst. Drengene var godt fokuseret inden kampen og aftalerne var på plads!

Bording giver bolden op spiller den bagud og derefter går det meget stærkt! En Fjelstervang spiller opsnapper bolden løber ned og lægger den i mål. 1-0. 15 sekunder inde i kampen. Nu skulle Bording virkelig igennem en svær start hvor Fjelstervang satte sig mest på spillet og havde også et par chancer. Efter cirka de første kvarter af kampen begynder Bording at komme bedre ind i kampen, vi får skab et par chancer men ikke det helt store. Efter 19 minutter kunne Bording så bringe balance i regnskabet da Filip flot dribler igennem forsvaret og lægger den igennem benene på målmanden fra Fjelstervang og dermed scorer til 1-1 Her efter bølgede spillet en del frem og tilbage og ingen af holdene kom rigtig frem til de store chancer og vi skal da også hen til det 26 hvor Aksel opsnapper en bold på midten spiller Filip fri på kanten af feltet som skyder og flot lægger den i mål til 2-1.

Nu havde Bording fået vendt den skrækkelige start til en føring og det gik vi også til pause med. I pausen gik vi fra en 4-3-3 til en 4-4-2 for st få mere spil på inde på midten og for at vinde flere dueller.

I 2 halvleg bølgede spillet en del frem og tilbage og ingen af holdene kom rigtig frem til de helt store chancer og i takt med vi kom længere hen i kampen satsede Fjelstervang også mere og mere og det betyd samtidig at Bording i de sidste 15-20 minutter havde rigtig svært ved at holde på bolden og få sat noget spil sammen og de sidste 10 minutter blev ren overlevelse for Bording som stort set havde alle 11 på egen banehalvdel! Nu skulle Bording stå imod presset og holde den hjem selvom chancerne blev flere og flere til Fjelstervang, Kun en enkel gang måtte Christoffer dog ud i en rigtig flot redning. Til sidst i kampen fik Fjelstervang nogle rigtig store chance som de ikke rigtig fik det helt store ud af, Bording stod for pressen og det var en kæmpe letteste for spillere samt træner da dommeren fløjtede for sidste gang og dermed kunne Bording rejse hjem med 3 point og 9 point ud af 9 mulige.

Dagens kamp var ikke nogle køn kamp men der var massere af fighter vilje og gå på mod fra drengene og alle mand gav alt hvad de havde og det skal de have enormt meget ros for! Kampens spiller blev idag Shawn som flot holdte styr på forsvaret hele kampen.

Fakta: 1’ Fjelstervang 1-0 19’ Filip 1-1 26’ Filip 1-2