U12 drenge: Sejr til U12 drenge

12. juni 2020 kl. 07:35

U12 drengene var her til aften også i kamp, dagens gæster var Tjørring IF

Kampen startede lidt rodet fra begge mandskaber som valgte at afvente lidt og se hinanden an, vi valgte dog at gå længere frem efter 10 minutters tid og det gav pote! Først gør Aksel det flot til 1-0 efter vi har brændt et par kæmpe chancer. Efter godt og vel 20 minutter spil valgte William Møller at gå mål-amok med et hattrick på godt og vel 5 minutter (måske Bordings hurtigste hattrick nogensinde?) vi gik fuld fortjent til pause foran 4-0.
I anden halvleg startede begge mandskaber igen stille og roligt, Bording valgte dog at tage det lidt for roligt og på 10 minutter scorede Tjørring ligepludselig 2 gange. Der efter byttede vi om på et
Par pladser og det gav igen pote, vi fik presset Tjørring godt ned på banen inden at william Møller scorede sit 4 mål i kampen og der gav lidt ro på drengene. Kræfter slap stille og roligt op i varmen for begge mandskaber men Bording holdt hovedet kold og lige før slutfløjtet kunne Johan flot gøre det til slutresultat 6-2.

Fantastisk kamp af drengene som virkelig gav den gas og spillede en god omgang fantastisk fodbold.
Kampens spiller blev William Møller som spillede en fantastisk kamp og fik den flotte pokal med hjem. Stort tillykke