U13 drenge: Sejr i Ringkøbing

31. maj 2021 kl. 10:29
Vandt med 4-0

Søndag middag var Bordings u13 drenge kørt til Ringkøbing for at spille den vigtige kamp imod RIF-RSU. Da vi kørte fra Bording var det dejligt varmt solskinsvejr men da vi ankom til Ringkøbing lå der et tungt lag skyer over byen så det gode vejr tog vi ihvertfald ikke med.

Bording startede fint ud med kampen men havde lidt problemer med at få ro på spillet, Ringkøbing valgte så også samtidig at stå rigtig højt på os så det var svært at få gang i spillet. Vi kommer frem til et par chancer som ryger forbi målet men efter små 15 minutter kommer forløsningen. Filip modtager en bold fra midten og sætter fart på og sætter den sikkert i kassen til 1-0. Det var generelt en meget lige kamp i denne periode af kampen, bording var bedst med bolden mens Ringkøbing havde lidt Sværere ved at komme frem til chancer men det blev en rigtig herre fight hvor der virkelig blev gået til den. Da vi har rundet omkring de 25 minutter får Møller en bold i dybden, målmanden løber ud i bolden men Møller afdribler flot målmanden og gør det sikkert til 2-0 som også blev pauseresultatet.

I pausen snakkede vi meget om at vi skulle turde at spille fodbold og at vi ikke skulle forhaste sådan når vi havde bolden.

Det var Ringkøbing der skulle ud og løbe, ikke os. 2 halvleg var ligesom første halvleg. Bording havde bolden mest og Ringkøbing som ikke rigtig var farlige da de havde bolden og en masse hårde dueller og de første 10 minitter bølgede det da også lidt frem og tilbage med chancer til begge mandskaber men efter små 40 minutter får Filip igen en frispilning og denne gang var han også sikker foran mål og dermed var det 3-0 til Bording. Der efter gik gassen lidt af ballonen fra Ringkøbings side der lignede et hold der ikke rigtig troede på det mere. Bording havde fuldstændig styr på kampen og kontrollerede rigtig flot kampen her fra og vi lukker også kampen da der mangler omkring 8 minutter da Alexander S flot tackler bolden på midten og taget turen ned og lægger den i kassen. Bording vinder flot 4-0 i Ringkøbing, ikke den kønneste kamp men det var 3 vigtige point i toppen.

Nu venter der noget af en gyser når Bording tager til Ikast På onsdag for at møde rækkens nr 2 Ikast FC og hvem ved, med en sejr så kan Bordings drenge kalde sig liga 4 hold efter sommerferien.

Kampfakta: 1-0 Filip, 2-0 William M, 3-0 Filip, 4-0 Alexander S