U13 drenge: Tabte i pokalturneringen

28. august 2020 kl. 09:29
Drengene tabte 8-2 til Tjørring fra en liga højere end den Bording spiller i.
Bording havde her til aften besøg af Tjørrings liga 3 hold i pokalturneringen.. og lad os få det sagt med det samme! Tjørring kom med 2 sejre i lommen, i liga 3 mens Bording altså kom med 2 nederlag i liga 4. Men kunne også fra kampes første fløjt se at det altså var et godt hold vi mødte, de stod godt på banen og spillede rigtig godt sammen og efter 5 minutter kommer vi også bagud 1-0 og der efter ramte Tjørring overlæggere et par gange så det var lidt imod spil og chancer at Bording gik op på en af deres første chancer og lagde den i kassen til 1-1.
Det frustrerede da også Tjørring en smule men Bording gik til den og kæmpede rigtigt flot! Tjørring satte også lige tempoet lidt op efterfølgende og derfor gik det også en smule stærkt for ellers det hårdt kæmpende Bording drenge og lige inden pausen kunne Tjørring gøre det til 5-1 men Bording kæmpede videre og fik også lige inden pause scoret til 5-2 da Philip tager en god solotur op af kanten og lægger et flat indlæg ind til Håkon som lagde den i mål! 2 halvleg starter roligt for begge men det var alligevel Tjørring som igen satte sig Markant på spillet!
Og havde da også et par store chancer men Christoffer stod endnu en gang flot nede i målet! Men Tjørring fik også scoret til 6-2 og lidt efter også til 7-2 men Bording stoppede altså ikke med at kæmpe selvom vi var bagud! Og der blev gået til stålet og i denne periode af kampen havde Bording en god periode med flot spil og nogle rigtig gode chancer for et par scoringer men kræfterne slap stille og roligt op og Tjørring kunne lukke og skulle med en scoring til 8-2 Dog skal drengene have enormt ros For deres gå-på mod som der har manglet lidt de første 2 kampe!
Den gå-på mod kom idag og alle mand gav den hele armen og det skal de have enormt ros for! Kampen spiller blev idag William som spillede en rigtig god kamp og spillede fuld tid også! Stort tillykke til ham.