U13 drenge: Tabte på udebane

image Drengene tabte med 5-2 til Brande
26. august 2020 kl. 06:54

Bording var i torsdag’s i Brande for at spille sin anden kamp i turneringen..

Kampen starter rigtigt godt for Bording og allerede efter 2 minutter havde Bording deres første store chance og minuttet senere kom scoringen så da debutanten Philip sendte bolden sikker i mål efter flot opspil af bording! Og Bording forsætter altså med at komme op til Brandes mål og få afsluttet. Desværre ville bolde ikke ind og brande kom samtidig længere frem på banen og efter 11 minutter kunne brande gøre det til 1-1 og minutter senere gik desværre galt igen da brande gjorde det til 2-1. Det blev et rigtig dyrt minut for Bording og drengene fald samtidig lidt med hovederne.. spillet gik mere i stå og vi kom længere og længere ned og stå og det gjorde at brande kunne lægge et godt pres på os, men rigtig mange af gangene ville vores målmand Christoffer det anderledes som altså diskede op med den ene gode regning efter den anden.

I pausen snakkede vi om vi skulle en del længere frem på banen og vi skulle spille bolden bedre rundt, og anden halvleg er desværre kun 3 minutter gammel da brande via et flot opspil kan lægge bolden i mål til 3-1.. vi kommer lidt længere frem på banen og får også skabt et par chancer og efter 40 minutter smider Aksel den i mål til 3-2! Et par minutter senere kommer brande igennem forsvaret hvor Efter vi desværre laver et straffe som brande desværre scorer på, og brande lukker 10 minutter før tid også kampen med en scoring til 5-2! Dog skal drengene have ros for at kæmpe flot og stå godt ved nede i forsvaret. Til brande kampen havde vi også en debutant med i form af Philip som spillede sin første kamp og fik scoret samtidig! stort tillykke med det!

Kampen spiller blev Bordings målmand Christoffer som i den grad holdt Bording inde i kampen og samtidig holdt det gode humør under hele kampen! Stort tillykke.

Næste kamp for U13 drengene er på torsdag når de hjemme i Bording sparker pokalturneringen igang imod Tjørring’s liga 3 hold.