Menu

U13 drenge: Vandt over Brande

image
24. september 2020 kl. 23:17
Brande lå nr 2 i puljen, men Bording var bedst.

U13 drengene fik idag besøg af brande.
Brande lå nr 2 i puljen og jagtede altså KLG som indtager førstepladsen i puljen.

Bording starter rigtig godt men det alligevel Brande som har bolden mest men Bording står solidt nede i forsvaret og får afvist og derefter kommer der en lang bold som phillip opsnapper og løber ned og gør det til 1-0 og det bliver også lidt efter 2-0 hvor Bording får et hjørne som bliver smidt i kassen. Brande har forsat bolden og kommer frem til et par store chancer men alligevel er det altså Bording der på en kontra løber ned og gør det til 3-0! Drengene kæmpede videre og Brande gik en lille smule ned og Bording kom længere frem på banen og lige inden pause kunne Bording flot gøre det til 4-0

Anden halvleg starter med silende regnvejr derfor var det vigtigt vi holdt os igang så vi ikke blev kolde. Brande satte sig igen på spillet og havde bolden rigtig meget men de fik ikke rigtig noget ud af det da Bording simpelthen stod så godt på banen, lidt efter kommer der en lang bold som Philip opsnapper og gør det rigtig flot til 5-0 til stor jubel for både træner og spillerne. Brande pres gav dog pote lidt senere i kampen var de på en skud udefra for scoret til 5-1 men lidt efter går Aksel ned og lukker kampen til 6-1 til Bording.

Det var et veloplagt Bording hold som mødte op til kampen idag med stor energi og tålmodighed! Kæmpe ros til drengene som ikke bare gav sig 100% idag men gav sig 200%. Virkelig dejligt som træner at se!

Stort tillykke til hele holdet med denne enorme flotte sejr!

Kampen spiller blev Philip som gav den fuld damp idag. Stort tillykke.

Luk