U14 drenge: Sejr over bundholdet

06. maj 2022 kl. 09:01
Sikker sejr på 5-0 over Ørnhøj

Efter 2 kampe mod Ringkøbing samt Spjald som havde givet en sejr og uafgjort, skulle Bording drengene torsdag aften til Ørnhøj og møde bundholdet fra Ørnhøj/hover som havde spillet en kamp mere og stod mod 0 point.

Bording satte sig også massivt på spillet lige fra kampen start af og der var ikke gået mere end 2 minutter så dukker Marius op i felten og sparker køligt bolden i mål til 1-0.
8 minutter senere var Marius igen på spil i Ørnhøjs målfelt hvor Ørnhøj begår et straffespark og dermed kunne en sikker Marius scorer til 2-0.

Derefter kom der lidt mere ro på kampen, Bording havde svært ved at få bolden ned på græsset og det blev en 1 halvleg der var meget præget af 2 hold som lossede lidt for meget frem og tilbage hvor der en gang imellem opstod nogle små chancer til begge mandskaber som aldrig rigtigt blev farligt.

Det var dog Bording der igen skulle komme på måltavlen da Aksel flot spiller Filip fri foran mål som sikkert kunne sparke bolden i mål til 3-0. Derefter havde Bording fuldstændig styr på kampen og giv ikke rigtig noget væk.

2 halvleg startede fuldstændig ligesom første - Bording der massivt havde spil overtaget og Ørnhøj der lossede lange bolde væk nede fra defensiven af. Bording forsøgte i 2 halvleg at komme lidt længere frem for at prøve at stresse Ørnhøj lidt og dette gav pote efter 50 minutter hvor Filip igen bliver spillet fri til en friløber men Ørnhøj vælger at nedlægge Filip i feltet og dermed straffe, dette tog Filip sig selv af og lagde pænt bolden nederst i højre hjørne og dermed blev det 4-0 og det var også selv samme Filip som fik fuldendt sit hattrick da han 8 minutter senere igen var på plettet da han modtager bolden på kanten af feltet og skyder på mål derefter prøver Ørnhøj målmanden at sparke den væk men han rammer ikke bolden og dermed stod der 5-0 til Bording som også blev kampens resultat.

En fin kamp af Bording drengene som dog i perioder af kampen havde svært ved at få spillet rigtig igang. Sejren bestyder at Bording kravler op på 2 pladsen i puljen, kun overgået af Skjern med samme point - dog bedre målscorer end Bording.

Selvsamme Skjern skal Bording besøge på tirsdag, så det bliver spændene at se hvordan de 2 tophold lægger efter kampen på tirsdag.

Kampen spiller blev idag Aksel som igennem hele kampen leverede en fantastisk indsats inde på den centrale midtbane.

Kampfakta :
2 min: 0-1 Marius
10 min: 0-2 Marius (straffe)
25 min: 0-3 Filip
50 min: 0-4 Filip (straffe)
50 min: Gult Ørnhøj
58 min: 0-5 Filip