U14 drenge: Sender Mariehøj hjem til Silkeborg med et nederlag

02. september 2021 kl. 22:31

Bording drengen lægger hårdt ud, og Filip scorer efter 3 minutter efter et vildt løb fra midten. Mariehøj giver bolden op, kommer hurtigt ned mod Bordings felt hvor Shawn får stoppet en friløbet. Der er kamp om bolden i begge ender og i 11. minut var nr. 23 (NAVN???) tæt på at score. Hurtigt kommer Mariehøj ned i Bordings felt og Christoffer er der med en mesterredning. Han sender bolden op ad banen og det er lige ved og næsten at Bording får scoret igen. Bording får frispark, desværre bliver bolden for lang. Efter lidt spil frem og tilbage laver Marius et drømmemål til 2-0.

I 22. minut afleverer Johan til Filip som afleverer til Marius og scorer til 3-0 .

Victor kommer og i nærkamp og Mariehøj får frispark. Mariehøj får mere og mere fat i bolden, og i 27. minut scorer Mariehøj til 3-1. Hurtigt efter laver Alexander Steen et indlæg og hurtige Filip var desværre for langsom. Hurtigt er Mariehøj nede i Bordings felt og får en chance men skyder over mål. Igen nede i Bordings felt nedlægger Alexander Kayerød en Mariehøj spiller og de får frispark. Efter frisparket er der en del klumpspil foran Bordings felt med heldigvis får Alexander Kayerød sparket bolden væk.

Efter pausen starter Mariehøj hurtigt ud og igen før Shawn stoppet en friløber. Mariehøj bliver ved med at presse på og får hjørnespark, som de ikke får scoret på. I 42. minut presser Mariehøj endnu mere på og Shawn får ikke fat i modstanderen, men de rammer forbi så stillingen er stadig 3-1 i Bordings favør. Bording presser på og Håkon forsøger med mål, men rammer desværre forbi. Mariehøj får sparket ud Alexander Steen samler bolden op og er tæt på scoring. Nede i Bordings felt får Christoffer desværre samlet en tilbagelægger op og Mariehøj får indirekte frispark, hvor de (heldigvis) brænder. Hurtigt kommer bolden op mod Mariehøjs felt og Håkon snyder en modstander og er igen tæt på scoring. Mariehøj presser atter på og heldigvis for Bording, har de svært ved at ramme målet. I 67. minut får Shawn gult kort efter en fight og Mariehøj hvor frispark, som de atter brænder.

Bordings resterende 10 mand holder skansen til slutresultatet 3-1 - godt spillet af alle mand.