Menu

U14 drenge: Torsdag aften skulle Bording spille en vigtig kamp imod Sejs/Svejbæk.

image
17. september 2021 kl. 08:27
Begge hold stod med 3 point inden kampen dog havde Sejs spillet en kamp mere end Bording.

Det er Bording der fra start sætter sig
På spillet hvor vi rigtig flot kontrollere spillet og enormt gode til at få spillet bolden rundt samt spille bredt. Vi stod samtidig højt i kæderne så vi fra start får presset sejs i bund.
Efter små 20 minutter giver presset pote og Tobias modtager en bold vender flot og vil lave et indlæg men den rammer en Sejs spiller og smutter lige over målmandens hænder og går i mål, dermed kunne Bording juble efter en rigtig god indledning på kampen.

Og bolden var knap nok givet op før at Sejs målmanden igen måtte hente den ud af målet for 2 minutter senere tog Alexander chancen ude fra hvor målmanden flot redder men Filip stod på riposten og kunne flot lægge bolden i målet til 2-0!

Efter scoringen til 2-0 begyndte Sejs også at røre på sig og havde et par chancer som løb lidt ud i sanden, generelt arbejdede Sejs sig godt ind i opgøret igen og begyndte også i denne del af kampen at spille en rigtig flot omgang fodbold

Det var dog alligevel Bording der 10 minutter senere skulle gøre det onde ved Sejs og gøre det til 3-0 da Filip for en dyb bold i bagkæden og lige når at prikke den forbi målmanden og kunne lægge den i et tomt mål.

6 minutter inden pausen modtager Sejs et gult kort efter at Filip blev nedlagt, da en Sejs spiller kommer alt for sent i en tackling.

I pausen snakker vi om at vi skal holde kæderne i 2 halvleg da Sejs rigtig mange gange prøver at trække at frem for at få plads mellem vores kæder.

I 2 halvleg begynder trætheden at melde sig fra Bording drengene som virkelig skulle til at kæmpe. Sejs spiller den rigtig godt rundt og er gode til at fange os i 2 mod 1 spil og i store dele af 2 halvleg var Bording meget presset og satsede mere på omstillinger.

Vi har da også 2 kæmpe chancer i midten af 2 halvleg hvor først Filip får en friløber samt Alexander S, begge gange kom Sejs målmanden dog flot ud og reddede begge to.
Da der mangler små 7-8 minutter får Sejs dog en chance, efter lidt klumpspil ender den hos en sejs spiller som smider den i mål til 3-1.
De sidste 8 minutter kom der et enormt pres fra Sejs men Bording stod flot i forsvaret og fik afværget de helt store chancer fra Sejs og dermed kunne Bording juble efter en rigtig flot kamp af drengene!

20 min: 1-0 Tobias
22 min: 2-0 Filip
33 Min: 3-0 Filip
35 min: Gult Sejs
63 min: 3-1 Sejs
Kampens spiller: Filip