U14 drenge: Vinder stort på hjemmebane

image Vinder over Ørnhøj med hele 7-0
20. maj 2022 kl. 08:10

Bording drengene skulle forsøge at genrejse sig efter en 6-1 nederlag i sidste uge til Skjern i topkampen, dagens modstander var bundproppen Ørnhøj som stadig havde deres første sejr til gode.

Det var et toptændt Bording hold som mødte ind denne torsdag aften og vidste at de skulle vinde for at holde tæt med toppen.

Bording drengene sætte sig massivt på kampen fra starten af og der var ikke gået mange minutter for at bolden lå i nettet nede ved Ørnhøjs målmand da Filip kommer foran Ørnhøjs forsvar på et tidligt indlæg og gør det flot til 1-0.

Bording forsatte det høje pres og havde efterfølgende et par store chancer som vi desværre brændte. Efter 14 minutter erobre Aksel en bold på midten af Ørnhøjs banehalvdel og vælger, da målmanden står lidt lang ude at skude på mål og den flyver flot hen over målmanden og ind i mål til 2-0.

5 minutter senere var Bording igen på pletten da Filip modtager en bold på kanten og tager en flot dribletur ind i feltet og lægger flot bolden i mål til 3-0. I denne del af kampen var Bording virkelig ovenpå og der blev spillet rigtig godt rundt imellem lederne og det gjorde det rigtig svært for Ørnhøj at forsvare sig imod alle de flotte Bording angreb.

Bording kunne dermed gå til pause foran 3-0 og i totalt spildominans, i pausen blev der snakket om at vi skulle holde trykket og blive ved med at spille godt sammen inde på banen. knap 5 minutter inde i 2 halvleg modtaget Mads en bold på kanten lægger en god aflevering til Filip som lægger bolden i mål til 4-0 og fyldendte dermed sit hattrick.

4 minutter senere var Bording igen på spil, efter et sindsyg flot opspil igennem midten ender bolden til sidst ved Maksym, som tager sagen i egen hånd, bribler 2 modstandere og smadre bolden i mål til 5-0!

Der efter kom der lidt mere ro på Kampen da begge hold begyndte at blive en lille smule trætte. Bording havde bolden mest og Ørnhøj stod tilbage og forsvarede sig og det gav lidt løse chancer i begge ender, Ørnhøj der har en kæmpe chance for at scorer mens Bording havde et par enkle løse chancer som ikke rigtig blev til noget.

I det 62 minut skete der noget, da Mads tager et flot løb om bag Ørnhøjs forsvar og modtaget en lang bold langs græsset som han udnytter og scorer til 6-0 til stor jubel for Mads - den scoring var også enormt velfortjent da Mads sammen med resten af holdet havde arbejdet stenhårdt under hele kampen.

2 minutter senere får Bording også sat sidste søm i Ørnhøj kisten da Filip tager sig en bribletur igennem Ørnhøjs forsvar og smider bolden i mål til slutresultatet 7-0.

Fantastisk holdmoral til dagens kamp og fantastisk indsats af drengene som på trods af et stort spilovertag bare blev ved med At klø på og jagte scoringer!

Med dagens sejr betyder det at der igen er lagt op til et lille topkamp i Bording på tirsdag når rækkens førerhold gæster Bording. Denne gang skal vi have revanche over Skjern som inden tirsdagens kamp er 3 point foran os.

Kampen spiller blev idag Filip, dog kunne alle drengene have endt med den idag da alle mand gjorde det fantastisk!