U12 drenge: Sejr i første kamp

15. august 2020 kl. 16:48
Slog Uhre på udebane med 4-3.

U12 drengene var i dag ude, for at spille deres første kamp efter ferien, hvor de skulle møde Uhre.👍
Kampen var knap fløjtet igang før Gustav kunne sende den første bold i nettet 🙏. Bolden trillede ikke mange gange, inden Marcus fik lavet det 2. Mål. Igen inden kampen var 10 minutter gammel, kunne Gustav atter få bolden flot placeret i målet. Allerede her vidste vi godt, at dette ikke ville blive ved sådan, og Uhre satte også alle sejl ind på at kampen skulle vendes.
Dette fik de desværre også held til, så inden halvleg stod der 3-3😮😮😮 selvom Malthe i dag stod pragtfuldt 🙌🙌👍👍
En lille snak i halvlegen, og drengene var igen klar på at vi skulle vinde👍👍
Anden halvleg var igang, og Marcus bliver fældet i målfeltet, og han skyder selv, ellers et rigtig flot spark, som desværre rammer overliggeren🙃🙃.
Et kvarter før tid scorer Lucas Buus kampens sidste mål🙌🙌🤗🤗 så en dejlig sejr på denne skønne solskins lørdag 4-3 til Bording, hvor alle 9 drenge ydede hvad de havde i sig.