U12 drenge: Sluttede af med sejr

08. oktober 2020 kl. 10:04
På udebane vandt U12 drenge over Ikast med 5-1

U12 drenge spillede her til aften ude mod Ikast FC.
En kamp vi meget gerne ville vinde, da vi tidligere i efteråret havde spillet uafgjort mod dem samt tabt til dem. Så vi syntes, at det var vores tur til en sejr ⚽️⚽️
Fra kampens start fik vi os hurtigt sat på spillet, og lagde i hele første halvleg et godt tryk på Ikast. Meget af spillet foregik på deres halvdel, og vi fører 0-3 ved halvleg.
Vi skifter lidt ud og bytter lidt rundt på nogle af spillerne omkring halvlegen og Ikast kommer mere med i kampen i anden halvleg.
Ikast får reduceret til 1-3 i starten af anden halvleg, og virker tændte på at komme tilbage i kampen. Heldigvis får vi lidt bedre fat igen og får scoret til 1-4 og tager pusten af Ikast igen 💪💪 Vi vinder en fortjent sejr på 1-5 over Ikast FC og slutter efterårssæsonen af med 3 sejre på stribe - godt gået drenge 👍👍⚽️⚽️