U13 drenge: Drengene skal ikke hjem, de skal videre

17. juni 2022 kl. 10:34
Vinder med 2-1 over BFH
Første trin på den lille stige med 4 trin er besteget ⚽⚽⚽
U13 drengene spillede i dag første kamp i JM mod BFH.
Vi spillede en rigtig god og vigtig kamp, men en forkert tilbage lægning kostede os et mål😮😮 men som så mange andre gange, var det op på hesten igen, og det kom vi også.
Trods mange chancer ville bolden ikke i mål😉😉 men 2 min. før halvleg lykkedes det😎😎 1-1
Anden halvleg sad vi på det meste af kampen 👍👍 og i 56 min. fik vi det afgørende mål, 2-1 og vi kunne gå fra banen med en vigtig sejr.
I morgen fredag ved vi om det er Thy eller Lemvig vi skal til kamp mod på søndag 😄😄⚽⚽
Kampens spiller blev i dag Jacob 🇩🇰🇩🇰 stort tillykke.
En kæmpe stor TAK skal lyde til senior truppen, som i dag var og bakkede hele holdet op, både med bod,  speaker og pyroteknik, det betyder utrolig meget 🙌🙌👍👍😎😎
Også tak til alle forældre, bedste forældre, ja tak til alle, selv "vores trofaste pigegruppe" som altid er der😜😜