U13 drenge: Sejr på hjemmebane

26. august 2021 kl. 22:04
Sender Alhedens hjem med 3-1 nederlag

U13 drengene fra Bording spillede her til aften kamp på hjemmebane mod Alhedens.⚽😜
Bording kom godt fra start, fik spillet bolden godt rundt til hinanden, havde også en del chancer, men desværre blev det ikke til nogle mål i første halvleg 😉 Anden halvleg var ikke ret gammel inden Alexander sætter bolden ind til 1-0⚽👍 desværre går der ikke ret lang tid inden Alhedens udligner til 1-1 så var det ligesom om Bording fik blod på tanden, og spillede meget af tiden på den rigtige side af banen 🤗🤗 dette betød også at Ole kom igennem og scorede til 2-1⚽👍 og kort tid efter brænder Lucas Buus, han havde ellers lovet at score i dag🤣🤣 dette holdt han også, da han kort tid efter fik sparket bolden perfekt ind i målet 👍⚽, 3-1 til Bording, og 2 trænere som var fuldt ud tilfreds med holdets præstation 😉