U14 drenge: Videre i pokalturneringen

26. august 2022 kl. 08:04
Vandt med5-1 i Spjald
U14 drengene var i går aftes til deres første pokalkamp mod Spjald IF på udebane. Inden kampstart var vi alle, både træner og spillere, en smule spændte på kampen og på, hvordan vi ville stå i forhold til Spjald.
Kampen startede godt, drengene var klar, og vi lykkedes med meget af vores spil, kom frem til gode chancer, og kom foran 1-0 i midten af første halvleg. Vi kom på 2-0 ti minutter senere, inden Spjald fik reduceret til 2-1. Der stod 3-1 ved halvleg, og vi havde godt styr på kampen. I anden halvleg fik vi skabt flere gode chancer, og fik lavet 2 mål mere, og kampens resultat blev 5-1 til Bording ⚽️👍
En flot og velspillet kamp af drengene, som nu er klar til en runde mere i pokalturneringen 💪👍⚽️⚽️