Serie 4: Foran 2-0 men tabte 3-2

30. september 2019 kl. 08:20

Fredag aften var serie 4 i Brande og spille om 2. pladsen.

Kampen startede meget jævnbyrdig, med meget spil på midten af banen, holdene skulle lige se hinanden an. Brande laver en fejl efter 25 min og det udnytter Simon til at bringe Bording foran med 1-0. Resten af halvlegen har Brande det meste spil, men vi står godt på banen. I sidste minut får vi et frispark lige udenfor feltet og på det bringer Michael Bording foran med 2-0.

I 2. halvleg ligger Brande pres på fra starten, men vi forsvarer os godt og også med lidt held. Vi har 1 kæmpe chancer for at bringe os foran med 3-0, desværre løber vi offside. Så sker det som ikke må ske, på 45 sek scorer Brande 2 mål og dermed 2-2.

resten af halvlegen satser begge hold på det afgørende mål, desværre bliver det Brande der scorer på et mål der ligner offside. Det sker 8 min før tid og vi smider alt frem til sidst og med lidt held kunne vi godt have scoret. Vi taber desværre kampen om 2. pladsen og må kigge nedaf i tabellen, da vi endnu ikke er fri fra nedrykning.