Serie 4: Sejr i topkampen mod Snejbjerg

28. august 2019 kl. 07:49

Der var lagt op til topopgør med 2 ubesejret hold da serie 4 holdene fra Bording og Snejbjerg mødes tirsdag aften på Gipo Arena.

Snejbjerg er oprykker fra serie 5, men er kommet rigtig flot fra start med 3 sejre. Det ville vi stoppe tirsdag aften men det skulle vise sig at blive svært, da det er et ungt og godt spillende hold vi var oppe imod.

Vi var enige om at der skulle kæmpes 110% hvis vi skulle have en sejr og vi skulle spille og være tålmodigt.

Kampen startede meget taktisk at holdene lige skulle se hinanden an, men det var som om at Snejbjerg havde nemmere ved at komme til afslutninger end vi havde og de bragte sig også foran med 1-0 midt i 1. halvleg. Vi bevarer dig tålmodigheden og bliver ved med at spille rundt, så Snejbjerg løber meget efter bolden.

I pausen snakkes der om at vi bare skal blive ved og da vi starter 2. halvleg i overtal vil vi prøve at ligge pres på, uden det dog lykkedes. Men nu styrer vi spillet og kommer også frem til nogle chancer, vi har et skud på stolpen, havde vi faktisk også i 1. halvleg, men bolden vil ikke ind.

Midtvejs i halvlegen spilles Rask i dybden og går direkte på mål og scorer til 1-1 og da vi spilles os igennem Snejbjergs forsvar og Anders scorer tror vi på det. Vi har haft næsten alt spillet og holdt Snejbjerg fra chancer, men føringen betyder også at vi kommer til at falde for langt tilbage og bliver bange for at spille.

I det sidste kvarter bliver vi presset max, men vi holder stand og vinder 2-1, fortjent efter vores flotte 2. halvleg og den fight der bliver vist sidst i kampen.

Kampens spiller blev Anders K. fuld fortjent.

Næste kamp er allerede lørdag, hvor vi skal en tur til Herning Fremad, desværre med mange afbud.