Menu

Serie 4: Vandt på hjemmebane

17. september 2019 kl. 09:16

Serie 4 spillede mandag aften hjemme mod Karstoft, en sejr så var vi med i toppen, et nederlag og vi var så med i bundkampen.

Det blev en kamp hvor vi var klasser bedre end Karstoft og vi kom også hurtig foran med 1-0, da Hø scorede efter hjørnespark. Han gjorde det også til 2-0 på straffespark efter 23 min og indtil da havde gæstede ingen chancer haft, det fik de efter 28 min, men Oliver i målet reddede os.

I det sidste kvarter har vi 6 store chancer uden at kunne score.

Efter pausen fortsatte vi med at styre spillet og kommer på 3-0 efter 49 min , da AK scorer og kampen syntes dermed afgjort. Men så er det som om vi er tilfredse og vil gerne frem alle og score et mål mere, så spillet bliver meget på lange bolde.

Da så dommeren synes der skal lidt spænding på og dømmer en bold i mål, som er langt fra at være inde og Karstoft reducerer til 3-1. Derefter går der panik i det hele og de sidste 20 min bliver ikke flot fodbold, vi kan slet ikke få spillet igang igen, men trods det dårlige spil får vi alligevel 5 kæmpe chancer til at lukke kampen, men der mangler lige de sidste 10 % koncentration og der bliver ikke scoret mere og vinder fuldt fortjent 3-1.

Kampens spiller bliver Oliver Møller i målet, der gjorde comeback.

Nu er der langt op til topkamp på søndag i Lind, desværre har vi en del afbud til den kamp, men vi håber at kan tage til Lind og tage point med hjem.