Serie 5: Tabte topkamp i Isenvad

26. august 2019 kl. 09:49

Serie 5 var søndag eftermiddag en tur i Isenvad for at møde hjemmeholdet på en meget varm dag.

En dårlig bane, hvor det er svært at spille fodbold, men Bording forsøger. Ingen af holdene kommer til de store chancer i de første 20 min, men efter 24 min bringer Isenvad sig foran med 1-0 og blot 9 min senere bliver det 2-0. Resten af halvlegen foregår spillet på midten af banen og Bording tilspiller sig ikke rigtig nogle chancer. I sidste minut har Kenn en stor redning og stillingen forbliver 2-0 ved pausen.

2. halvleg starter med et voldsomt Isenvad pres, dog uden mål. Første gang vi er i nærheden af målet bliver Lasse P. nedlagt i feltet og straffespark, som Mikkel scorer på til 1-2 og igen spænding om resultatet. Isenvad får gult kort og Bording prøver derved at få lagt lidt pres på Isenvad, men kan ikke rigtig komme til chancer.

I de sidste minutter satser alt og det giver bagslag og Isenvad scorer til slutresultat 3-1.

Kampens spiller blev helt suverænt Mikkel Jakobsen.