Serie 2: Vandt suverænt i Lemvig

11. november 2019 kl. 08:32

Videre i playoff om oprykning til serie 1. Det var et meget tændt hold der løb på banen i Lemvig, hvor 1. kamp i playoff skulle spilles.

Fantastisk ramme i Lemvig, masse af tilskuer omkring 300 hvoraf de ca 100 kom fra Bording og de skabte en stemning som til superliga. Kampen startede meget nervøs dog med Bording som klart bedste hold. Bording har  chancer i de første 10 min som dog ikke gav mål. Efter 18 min får Lemvig et gult kort, men mærkelig nok spillede Lemvig bedst i den periode. Stillingen ved pausen er 0-0, men Bording drengene burde have ført med et par mål.

2. halvleg er kun 5 min gammel da Laurits bringer Bording på 1-0. 2 min senere er det tæt på 2-0 men ind ville bolden ikke. Derefter ligger Lemvig lidt pres på uden dog at tilspille sig nogle chancer og da Vendelbo gør det til 2-0 efter 73. min synes kampen afgjort. Og var den det ikke det blev den det 81. min da Jonas Lynge gør det til 3-0 til stor jubel som de mange Bording fans.

Holdleder Potter skriver følgende om kampen:

Serie 2 spillede lørdag første playoff kamp på udebane mod Lemvig. Fantatisk opbaknig på lægterne og Jørn havde sørget for hue og halstørklæde et flot syn.

Kampen sluttede med en suveræn sejr på 3-0 til Bording og Bording er nu klar til finalen om oprykning til serie 1 på lørdag mod Helsted 14,00. Kampen startede taktisk fra begge sider og sluttede 0-0.

I 2 halvleg fik Bording hul på bylden. 1-0 ved storspillende Laurits Lynge. 2-0 ved strategen Lasse Vendelbo og 3-0 ved Bordings kommende stor spiller Jonas Lynge. Kæmpe jubel af Chef træner Jacob Juhl ved målet til 3-0. Tror Juhl løb en bane omgang i ren begejstring.

Stor kamp af Hagelskær,Vendelbo og bomstærke AP.

Kampens spiller blev suverænt Laurits Lynge.