Menu

Serie 4: På ret kurs igen

08. oktober 2019 kl. 08:54

Mandag aften var der lokalopgør i serie 4 mod Engesvang Fremad, som har fået en forfærdelig start på turneringen og har kun fået samlet 3 point sammen. Men deres formkurve er opadgående så vi kunne se frem til en jævnbyrdig kamp.

Hvis vi kunne få 3 point ville vi være væk fra nedryknings spøgelset, derimod tabte vi lå vi så i den tunge ende.

Kampen startede med en Bording pres, som om vi havde set rigtig med nogle dybe bolde, men efter 20 min overtog Engesvang spillet og vi havde svært ved at få spillet til at hænge sammen. Der er chancer til begge sider, men ind ville bolde ikke, før 2 min før pausen, da Hø scorer efter et hjørnespark og da Rask gør det til 2-0 i de døende minutter lignede det vores sidste kamp i Brande, hvor vi også førte 2-0 ved pausen men tabte 3-2.

2. halvleg starter vi så med et gult kort efter blot 2 min og bliver derefter presset i bund og i det pres får Fremad et straffespark som de scorer på til 1-2 og så var der bange anelser på bænken.

Men Bording spillerne holder hovedet kold og spiller meget fornuftigt og burde have scoret et mål eller 2 mere i 2. halvleg, men Engesvang havde en god målmand som havde nogle helt utrolige redninger. Engesvang prøver til sidst at lægge pres på men kommer ikke til nogle chancer og Bording vinder fortjent med 2-1.