U21 Herre: Sejrede igen

image
27. november 2020 kl. 11:36
Tog til Lind og sejrede med 5-2

Torsdag aften spillede U21 deres 2. kamp og det var i Lind mod et hold som tabte deres første kamp med 8-1, så det var et hold der var meget opsatte. Men vi havde læst dem og spillede en fornuftig kamp med rigtig mange chancer til begge hold. Lind starter med at ligge et voldsomt pres højt på banen, men det var vi klar over og spiller os flot rundt om presset.

Allerede efter 5 min kommer vi foran med 1-0 ved Laurits og i de efterfølgende minutter har vi 3 store chancer, men det er Lind der udligner efter 15 min. Blot 4 min senere bringer Juul os foran med 2-1 og derefter styrer vi alt spillet og inden pausen har vi scoret 2 gange mere, først med Benjamin og dernæst Laurits. Vi burde havde scoret et par mål mere men stillingen 4-1 ved pausen.

Trods den store føring er vi slet ikke rolig på linien, men da Benjamin i 1. min af 2. halvleg bringer os på 5-1 kan det ikke gå galt. Efter 15 min spil i 2. halvleg scorer Lind til 2-5 og da Laurits får et gult kort bliver vi presset helt i bund og i de 10 min skal vi være glade for vi har Nicklas i målet, da han redder 5 kæmpe chancer til Lind, så i de minutter kunne det være gået helt galt, der spillede vi ikke klogt. Da vi så bliver fuldtalligt igen kører vi stille og roligt sejren hjem på 5-2, som nemt kunne have været 10-8 efter store chancer.

Med 3 forsvars spiller som aldrig havde prøvet det før, er det klart det ville give lidt udfordringer, men de unge spillere klarer det flot og tog udfordringen op.

Nu er der lagt op til den store finale om 1. pladsen i pulje, når vi i sidste kamp skal til Skjern lørdag den 5. december.