Serie 4: Kom skidt fra start

image
13. august 2020 kl. 09:48
Tabte på udebane til et godt spillende HA 85 hold

Vi havde set frem til en spændende opstart på sæsonen med en kamp mod HA 85. Kampen blev spillet på en meget hård bane som spillerne lige skulle vende sig til, samt de også lige skulle finde sammen, da der jo var 7 debutanter med fra start.

Vi kommer heller ikke ud til kampen på den måde vi gerne ville og kommer bagud 2-0 allerede efter 8 min spil. Vi kan slet ikke få spillet til at kører og HA 85 har en spiller som styrer alt deres spil og ham kan vi ikke holde nede. Efter en vand pause efter 25 min spil er det som om kampen vender og vi får scoret ved Michael og vi er helt med i kampen igen. Desværre får HA 85 et dumt mål lige før pausen og vi er bagud 3-1 ved pausen.

Vi føler egentlig i pausen at vi godt kan være med, men da vi kommer hurtig bagud 4-1 er det som om kampen er afgjort og vi kommer ikke frem til de helt store chancer. Kræfterne slap op efter 20 min spil i 2. halvleg og HA 85 scorer 2 gange mere inden dommer fløjter af og vi taber 6-1 til opryknings kandidaterne fra HA 85, som efter 2 kampe har en målscorer på 11-2.

Vi må op på hesten igen og være mere klar i næste kamp som er på hjemmebane mod FHH.

Kampens spiller blev suverænt Kasper Nielsen, og målmand Morten Larsen skal også fremhæves for godt spil i målet.