27. juli 2020 kl. 10:19
Tabte på hjemmebane med 4-2 til Vorgod

Søndag spillede serie 4 deres første træningskamp efter ferien og lad det være sagt med det samme, man kunne godt se at spillerne ikke var i træning.

Mange havde ikke være til træning efter ferien, så spændende at se hvordan det ville gå i kamp.

Vi starter ellers kampen godt og kommer foran efter 3 min ved Rasmus Juhl, men allerede 7 min senere udligner Vorgod. Efter udligningen bliver presset og Vorgod får nogle store chancer, dog uden at få scoret. Efter 30 min spil overtager vi spillet og spiller os frem til nogle store chancer, men kan ikke få den prikket fordi Vorgods målmand.

Stillingen ved pausen er 1-1, og vi havde prøvet at presse de første og sidste 10 min, men det fungerer ikke, så det går vi helt væk fra i 2. halvleg, hvor vi vil afvente lidt mere, desværre får vi ikke rigtig gang i spillet i 2. halvleg og 8 min blackout midt i halvlegen koster 3 mål til Vorgod, som dermed kommer foran 4-1 og kampen dermed afgjort.

Vi kommer dog godt igen det sidste kvarter og scorer en enkelt gang ved Peter Nielsen til slutresultatet 2-4.

Vi må op på hesten igen og nu må spillerne komme til træning, så vi kan komme i form inden turneringen starter om 14 dage.

Næste opgave for serie 4 er en turnering på lørdag i Herning hvor vi skal møde Studsgaard.

Læs her hvad Vorgod skriver om kampen:

Det ender med en solid 4-2 sejr i Bording💙

En træningskamp hvor vi fik set 6 nye spillere i klubben, og hvor alle viste sig flot frem🎉 Det er vi glade for!

Keeper Ikpon måtte dog også udgå med en skade, hvor fingeren gik af led - han sluttede sig til truppen igen, ved den obligatoriske tur på maccen efterfølgende efter en tur på skadestuen 🎉 Fingeren sidder hvor den skal, og Ikpon har det godt👍

Benjamin Rabjerg ofrede sig for holdet, og meldte sig som keeper i pausen - en beslutning som træner Jesper Kjær aldrig var i tvivl om var den rigtige😉

Næste søndag venter der endnu en træningskamp. Her møder vi Skjern på udebane, og vi glæder os igen til at se hvad vi kan med dette hold!