Serie 4: Så kom serie 4 på point tavlen

20. august 2020 kl. 10:27
Holdet slog hjemme FHH med 1-0

Serie 4 spillede onsdag aften hjemme på Gipo Arena mod FodboldHoldet Herning, som er et lukket hold. Et hold som spiller lige til grænsen og går sommetider også over grænsen og er et svært hold at dømme for dommeren. Også et hold der spiller på lange bolde og ligger op til mange dueller.

Vi havde langt en taktik hvor vi skulle kunne være med i duellerne og vi havde styr på dem, også på de 15 hjørnespark de fik. 1 halvleg havde vi det lidt svært, men forsøgte at spille bolden op nederfra, men FHH lagde et godt pres på os og vi kom på den måde til at spille for mange lange bolde. Vi kommer dog frem til et par store chancer, men FHH havde en god målmand. Efter 22 min føler vi os snydt for et straffespark, da målmanden taber bolden og Juul følger op og bliver helt klart nedlagt af målmanden men dommerens fløjte var tavs. 0-0 ved pausen og det var fair resultat.

I pausen får vi snakket om at spille bolden lidt mere i egne rækker og det blev den bedste halvleg holdet har spillet i meget lang tid. FHH får virkelig lov at løbe meget efter bolden og de bliver mere og mere frustreret og det kostede 2 gule kort i løbet af halvlegen. Efter 61 min føler vi igen vi bliver snydt for straffe da en FHH spiller har hånd på bolden i feltet, men dommeren mente ikke det var forsætligt. Minuttet efter kommer vi så fortjent foran med 1-0, da vi får et frispark lige over midten og bolden sparkes ind i feltet hvor Michael går i luften og header bolden på tværs hvor Peter kommer og sparker bolden i mål.

Resten af kampen har vi fuldstændig styr på kampen og holder FHH helt væk fra chancer og de har heller ikke mere luft efter at have løbet meget efter bolden. Bording spillerne kæmpede hele kampen igennem som et hold og stod rigtig godt på banen.

Fantastisk holdindsats af alle spillere og der skal være ros til til alle, kampens spiller blev Daniel Knudsen.