Serie 4: Storsejrede igen

image Rasmus Juul, den dobbelte målscorer
19. oktober 2020 kl. 09:11
Vandt 7-0 over bundholdet Gl. Rye

Søndag eftermiddag var serie 4 en tur i Gl. Ry for at møde bundholdet, som inden kampen var rykket ned og det er altid en farlig modstander at møde.

Men sådan blev det ikke, Bording styrede kampen fra start til slut, men Gl. Ry fik dog nogle chancer som Nicklas i målet tog sig af.

Ved pausen var Bording drengene foran med 3-0 og der kunne skiftes lidt ud, så der kunne spares spillere, da holdet har et hårdt program i øjeblikket med 6 kampe på 18 dage.

2. halvleg startede Gl. Ry dog klart bedst med 3 chancer i de første 5 min, men derefter var Bording igen bedst og scorede yderlig 4 gange til slutresultatet 7-0.

Målscorer for Bording: Rasmus Juul 2, Michael Lauritsen 2, Simon Nissen 2, Daniel Knudsen 1.

Kampens spiller blev Nicklas Pedersen som tog alt det han skulle i målet, så vi igen kunne holde 0.

Næste kamp torsdag ude mod SIF, et ægte topopgør, hvor vinderen ligger sig på 1. pladsen.