Serie 5: Mødte Feldborg på udebane.

19. juni 2020 kl. 09:49
En god modstander vi mødte, fik en dårlig start.

Torsdag aften spillede serie 5 i Feldborg mod hjemmeholdet, og vi må nok sige vi ikke var klar fra start. Vi kom bagud 2-0 i løbet af 15 min så det var med bange anelser vi så frem til resten af kampen. Men pludselig vågnede Bording spillerne og fra det 20. min blev det er jævnbyrdig kamp.

I 1. halvleg kommer vi dog ikke frem til de store chancer, men vi holder også Feldborg fra chancer, så stillingen ved pausen var 2-0.

2. halvleg har vi styr på spillet og spiller bolden godt rundt og Feldborg har ingen chancer før 5 min før tid. Vi har et par store chancer midt vejs i halvlegen, men vi mangler lige at få bolden prikket over stregen. I sidste minut scorer Feldborg til 3-0, lidt misvisende for 2. halvleg.

Men godt kommet igen af spillerne efter at være blevet udstillet de første 15 min. I næste kamp vil vi være klar fra start.