Serie 5: Tabte finalen

image
02. august 2020 kl. 09:05
Blandet serie 4/5/6 tabte finalen ved stævne i Herning

Lørdag eftermiddag deltog et blandet serie 4/5/6 hold ved Herning KFUM's stævne og var meget tæt på at vinde stævnet, men desværre tabte finalen efter straffespark.

Første kamp var mod Studsgaard som vi i foråret havde tabt en træningskamp til og det var med bange anelser vi så frem mod kampen. Men spillerne ville det anderledes denne gang og vi spillede en rigtig god kamp og vandt kampen fortjent med 2-0. Juul bragte os foran med 1-0 i 1. halvleg efter en lang indkast. Desværre kom der mange udskiftninger, men alligevel blev vi ved med at have styr på kampen, og kom Studsgaard igennem stod Jannik jo inde i målet og tog alt. Desværre blev Mikkel skadet efter en halv time og måtte udgå.

Efter pausen kæmper vi for at holde forspringet og da Jannick scorer til 2-0 på en kontra er kampen afgjort selvom Studsgaard får et par store chancer, men bolden ville i denne kamp ikke forbi Jannik. Vi blive i de sidste minutter presset helt tilbage men spillerne kæmpe og holder føringen og vinder 2-0. Derfor skal vi så på stadion og spille fimalen mod Herning KFUM som havde vundet første kamp med 5-1. Vi var i turnering med KFUM sidste år og tabte stort til dem.

Men denne gang ville vi slå dem, men vi kommer under pres med det samme og kommer bagud med 1-0, ja nok også 2-0 men dommeren ser ikke bolden inde og det var som om efter det gik KFUM helt døde. Vi kommer foran 2-1 inden pausen til stor overraskelse for os på sidelinien, men spillerne ville bare vinde. Vi holder føringen på 2-1 til pausen og nu er kræfterne ved at være sluppet op og alle vil ud.

Men det er godt at KFUM spillerne og er trætte så 2. halvleg bliver en gang indianer fodbold, ingen midtbane tilbage, så det er fra den ene chance til den anden, men der bliver kun scoret et mål mere og desværre er det KFUM der udligner til 2-2 9 min før tid på et straffespark. Det blev kampens resultat og kampen skulle afgøres så vi måtte i straffespark og her var KFUM klart bedst og vandt dermed finalen med 6-4.

Men en god lørdag hvor vi fik set nogle spillere på andre pladser end normalt, samt vi havde et par nye spillere med som gjorde det godt, men ros til alle.

Se hvad arrangør KFUM skriver om stævnet:

Så blev det dagen derpå for Nordomatic Cup 2020 👏
Vi er total overvældet og ydmyg over den måde de deltagende klubber tog imod stævnet 👏 KÆMPE TAK til Studsgaard GIF, Bording IF, Herning Fremad, KLG Fodbold, Tjørring Fodbold, FodboldHoldet Herning samt vores 2 egne hold 👏
I forstod om nogen at gøre det til en fantastisk dag, som udvalget nu vil hjem og arbejde på at gøre til en årlig tilbagevendende begivenhed 👏

Sidst med ikke mindst TAK til alle de frivillige der hjalp både her og der samt allevegne. I var fantastiske 👏

Dommerkvarteten skal også ha’ kæmpe TAK for at de afsatte en dag hos os. I gjorde det fantastisk (nogen mener nok andet 😂). Der blev ihvertfald delt både gule og røde kort ud, tiltrods for det var et hyggestævne, men regler skal jo overholdes 😊