Serie 5: Tabte hjemme til Herning KFUM

14. august 2020 kl. 08:49
Herning KFUM vandt kampen med 5-2

Torsdag aften var det så serie 5's tur til at komme i kamp om 3 point, da Herning KFUM var på besøg på Gipo Arena.

Kampen startede godt for Bording, da Mathias allerede efter 6 min bragte Bording foran på et flot mål. Men føringen holdt desværre kun 5 min, da Bording lige udenfor feltet laver et frispark som KFUM omsætter flot i mål til udligning 1-1. Det holder indtil sidste minut da KFUM scorer til 2-1. En 1. halvleg uden de store målchancer, hvor meget spil foregår på midten af banen.

2. halvleg kommer Bording spillerne ikke rigtig ud til og KFUM scorer 2 mål i de første 8 min og dermed er kampen afgjort. Men Bording spillerne bliver ved med at kæmpe, dejligt at se, måske inspireret fra tilskuerpladserne, hvor der var en kanon stemning, tak for det. :) KFUM scorer endnu et mål midt i halvlegen, ja man må sige at de er effektive, scorer næsten på alle deres chancer. Bording ville også være med og 5 min før tid scorer Lasse Poulsen et klassemål til slutresultatet 5-2.

Kampens spiller blev Emil Engelbreth, som spillede sin bedste kamp i meget lang tid, nu er han igang. :)