Serie 6: Tabte hjemme til Funder

01. september 2020 kl. 10:37
Funder løb med sejren på 3-2

Mandag aften spillede serie 6 hjemme mod Funder som godt kunne kaldes en topkamp, da vinderen ville komme på 2. pladsen.

Kampens startede med et voldsomt Funder pres, men vi slog kontra efter 9 min, da Camilla scorede til 1-0 på et flot langskud. Funder blev ved med at presse Bording drengene som dog stod godt på banen og spillede taktisk klogt. Men hver gang Funder havde en dødbold var vi i problemer og det var også på sådan en de udlignede inden pausen. 1-1 ved pausen.

2. halvleg får vi ikke startet for godt og Funder får lov til at lave 2 mål, første igen på en dum dødbold, men bagud 3-1 kæmper drengene (og pige) videre og da Teddy scorer til 2-3 5 min før tid, får vi lagt lidt pres på Funder. Men vi får dog ikke udlignet og Funder vinder kampen med 3-2, nok også fortjent efter spil og chancer.