Serie 6: Uafgjort i sidste turneringskamp

image
16. oktober 2020 kl. 09:54
Serie 6 spillede 2-2 i Herning

Serie 6 spillede sidste turneringskamp torsdag aften i Herning mod FodboldHoldet Herning, som vi har haft mange spændende kampe imod og denne kamp blev ingen undtagelse.

FHH starter kampen bedst og har et par store chancer som Kristian Olsen i målet klarer flot, og efter 7 min slår vi kontra og Jannick bringer os foran med 1-0 ikke helt efter spil og chancer. FHH bliver ved med at presse på og efter 32 min får de fortjent udlignet til 1-1 og denne stilling holder til pausen.

Efter pausen er vi slet ikke kommet på plads og allerede efter 8 sek bringer FHH sig foran med 2-1. Så er det op af bakke og vi kunne nemt være kommet bagud med 3-1, men efter 61 min udligner Nichlas på en flot flugter til 2-2. Resten af kampen fightes der og meget af spillet foregår på midten af banen, dog får hvert hold et par chancer, men der scores ikke mere og resultatet bliver 2-2.

God afslutning af serie 6 som slutter turneringen med 2 uafgjort kampe. Nu prøver vi at finde et par træningskampe til holdet som afslutning på sæsonen.

Kampens spiller bliver igen Nichlas, som har gjort det suverænt her i efteråret.