Menu

Alle senior herre hold i kamp på hjemmebane

image
16. april 2021 kl. 11:35
Serie 6 starter fredag aften

Serie 6 1 spiller fredag mod Rødkærsbro, som har spillet 2 kampe som os og de har 1 point mere end os, nemlig 1 point, så en kamp om at komme væk fra sidste pladsen. Vi skal glemme vores sidste kamp i Ans, hvor vi ikke var klar, det skal vi være i aften, da det er et meget ungt hold vi skal møde, men vi tror på sejr.

Kampen spilles fredag 16/4 kl. 18.30 (INGEN TILSKUER).

----------------------------------------------------------------------------------------------

Serie 2 spiller lørdag mod vores onde ond Herning Fremad, vi har det altid svært i lokalopgøret mod dem, men denne gang skal vi have 3 point, for første gang stiller vi op uden skader og kun et afbud, så et stærkt hold vi møder med. I løbet af ugen har gutterne haft 2 rigtig gode træningspas, så vi håber på sejr.

Kampen spilles lørdag 17/4 kl. 13.00 (INGEN TILSKUER).

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Serie 4 spiller lørdag mod Resenbro som os har spillet 2 kampe, 1 sejr og 1 uafgjort, så et rigtig godt nyoprykket hold vi skal møde. Også et ungt hold som kæmper til det sidste og spiller en gang god fodbold, gør vi jo også når det kører og så skal vi lærer at spille samtlige min. en kamp varer, i de 2 første kampe har vi sat føringer overstyr i de sidste minutter.

Kampen spilles lørdag 17/4 kl. 15.15 (INGEN TILSKUER).

----------------------------------------------------------------------------------------------

Serie 5 spiller mandag mod FK 73 som har vundet deres første kamp kæmpe stort, så bliver noget af en mundfuld for os, men vi ligger jo pt. nr. 1 og den plads skal forsvares, men det bliver svært. Vi har spillet godt i de 2 første kampe og vi håber at kunne følge op og spille os til 3 point. Vi stiller til kampen et meget stærkt hold, men problemet med det hold er at det er forskellige spillere til hver kamp, så svært at blive spillet sammen, men lad os håbe der alligevel venter 3 point.

Kampen spilles mandag 19/4 kl. 18.30 (INGEN TILSKUER).

---------------------------------------------------------------------------------------------

Serie 6 2 er sidste hold der skal i kamp i denne omgang og det er mod Funder, som endnu ikke har fået point, men vi skal slet ikke føler os sikker på 3 point, der skal kæmpes til sidste fløjt, hvis der skal 3 point på tavlen. Bording drengene kom igang i sidste kamp mod B74, men en hel anden modstander denne gang, og vi plejer at have nogle gode kampe mod de gule. Vi spillede en træningskamp mod dem og den sluttede 1-1.

Kampen spilles tirsdag 20/4 kl. 18.30 (INGEN TILSKUER)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Alle kampe spilles på hjemmebane, men desværre UDEN tilskuer, vi håber det snart ændres.

Vi prøver at dække kampene på vores stories via Instragram.

Luk