Lørdagens kampe gav 1 sejr og 2 nederlag

21. marts 2021 kl. 08:20
Serie 4 vandt hjemme med 3-1 over Lemming

3 kampe i herresenior lørdag den 20/3 gav 1 sejr til serie 4, men serie 2 og 5 tabte.

Serie 2 var en tur i Feldborg og møde en godt spillende hjemmehold på en umulig bane, en bane som der ikke var gjort noget ved efter vinterpausen, var meget ujævn og ikke til fodbold. Bording kunne slet ikke få spillet igang, også et hold med 4 debutanter som lige skal spilles ind. Kampen slutter 5-0 til Feldborg men lige et par mål for stort, da vi forærer dem 3 af målene. Vi må videre til næste kamp som bliver hjemme mod FC Silkeborg og det bliver en rigtig kamp 11 mod 11.

Serie 4 spillede hjemme mod Lemming og trods mange afbud var Bording drengene klar bedre end modstanderne og allerede inden pausen var de blå foran med 2-0 på mål af Mikkel og Juul. Vi spiller noget flot fodbold, hvor vi for det meste lader bolden arbejde og helst kun 3 berøringer og så spil videre. I 2. halvleg fortsætter vi spillet og bliver ved med at spille bolden rundt og da Juul igen scorer og bringer os foran 3-0 er kampen afgjort. Vi har en dejlig dredde, da vi trods så mange afbud kan spille så flot bold. Desværre bevarer vi ikke koncentrationen og i sidste minut får Lemming scorer til slutresultatet 3-1.

Serie 5 var endnu hårdere ramt af afbud, så hele holdet fra første kamp var skiftet ud, så spændene og se hvordan det ville gå mod herning KFUM som havde vundet første kamp med hele 8-0, så vi havde lagt en meget defensiv taktik, men som kampen skred frem kunne vi se vi godt kunne være med. Herning havde i 1. halvleg det meste spil uden de helt store chancer og for at de kunne scorer måtte vi forærer dem et mål til 1-0. Martin Rohde havde et skud på stolpen så 1-1 ved pausen havde ikke været helt ufortjent. I pausen bliver der ændret så der kun spilles med 3 i forsvaret og det ser ud til at hjælpe, vi får mere spil og da Martin Rohde udligner til 1-1 overtager vi mere og mere af spillet. Vi har et par chancer men desværre er det herning der 5 min før tid får scorer til slutresultatet 2-1. En rigtig god kamp og stor frustration og at tabe efter sådan en god kamp, men flot kæmpet af gutterne.