Menu

Turneringen starter (1)

image
09. august 2021 kl. 09:28
Serie 4 og 6 i deres første turneringskamp

Så er det i aften senior afdelingen går igang med turneringskampe næsten uden træningskampe, men det er ens for alle. Folk er på ferie så håbløs at lave træningskampe, utrolig at DBU ikke udsætter starten en uge, så alle kan nå at komme hjem.

Serie 4 starter ude mod nedrykkerne fra Tjørring og vi ville rigtig gerne have haft kampen udsat men det ville Tjørring ikke være med til, så vi må komme med det hold vi nu kan stille. Mange af spillerne har ikke trænet endnu eller kun 1 enkelt gang, så vi må også tænke på kræfterne. Det bliver en svært opgave, da det er et rutineret hold vi skal møde, og som spiller noget godt og klogt fodbold. Vi stiller med et godt hold og håber vi kan tage 3 point med hjem, men så skal det hele også flaske sig. Vi har en svær start mod nedrykker hold fra serie 3, så vi skal være klar fra start. 

Kampen spilles i Tjørring mandag 9/8 kl. 19.30.

Serie 6,2 skal starte på Gipo Arena mod Vinderslev, det eneste hold de har derude nu og vi mødte dem også i første kamp i foråret og tabte 2-1. Altid spændende hvad de kommer med, da de hr nogle gode spillere derude, men om de er med vides ikke. Vi stiller med et godt hold og vi har haft nogle gode træninger og mange af spillerne har trænet godt. Desværre har holdet ingen træningskampe haft, da det var umuligt at finde en modstander der kunne spille. Et par nye navne er med på holdet og bliver spændende og se hvordan de falder ind på holdet. 

Kampen spilles på Gipo Arena mandag 9/8 kl. 19.00, 

Luk