Menu

Serie 2: Igen smides point i overtiden

image
16. maj 2021 kl. 09:21
Skals FF vinder 2-1

Bording serie 2 spillede lørdag en vigtig bundkamp i  Skals og efter 2 udsatte kampe skulle der point på kontoen igen.

Stadig uden skadede AP, Claus Madsen, Laurits Lynge, Mathias Poulsen, Christopher Poulsen, Oliver Lynge, Morten Alstrup plus en række nye unge så det skulle blive svært med 3 serie 6 spiller på bænken.

Kampen startede fint med drømme mål af Mathias Pedersen som holdt langt hen i kampen. Desvære lavede Buchin straffe og fik rødt kort. 1-1 og nu fik Skals blod  på tanden og pressede voldsomt til sidst og fik scoret til 2-1 til hjemmeholdet i det 93 min. Vi må op på hesten igen men desværre ser det ikke ud til at de skadede bliver klar forløbligt så det er nu en ny stamme skal bygges op af de mange unge klubben har.

Kampens spiller blev igen storspillende Mathias Pedersen.

Næste Kamp er på lørdag mod Feldborg på Gipo Arena 1300.

 

Skals skriver sådan om kampen:

Skals var nede 0-1 men fik vendt skuden i anden halvleg
Der var vigtige point på spil, da Skals og Bording krydsede klinger lørdag eftermiddag på Skals Stadion. Kampen om at komme fri af hinanden og ligge lidt afstand til bunden var hovedtemaet, hvor Skals samtidig skulle bygge videre på pointhøsten og skulle til at finde momentum og tilbage til dyderne. 
Og det med at finde tilbage til dyderne det er noget der skal arbejdes på, en lidt negativ tendens, er at Skals er for langsomme til at komme ind i kampen og komme med det udtryk, det drive og vise man er 110% klar til at spille fodbold. En tendens der desværre har stået på det meste af foråret. 
Selvom Skals var mest på bolden så var det på den sidste 1/3 at der manglede skarphed, og evnen til at gøre hinanden gode og komme ind i farlige situationer var ikke til stede, hvor man i de første 45 minutter godt kunne være i tvivl om det godt nok var et serie 2 mandskab der var mødt op. Alt for mange dårlige beslutninger satte Skals under pres på unødvendige tidspunkter. Hvor Bording efter en omstilling fra et Skals hjørnespark næsten fik frit lejde til at de i sidste ende kunne sparke et flot mål ind i det fjerneste stolpe uden chance for Nicklas Kristensen i målet - og så var Skals bagud igen! 
Målet vækkede Skals spillerne en anelse men det blev ikke til ret meget mere en et par behjertet forsøg hvor Rasmus Øvad havde hjemmeholdets bedste afslutning. 
Skals spillerne fik en lille opsang i pausen og der skulle skrues på samtlige knapper, hvis man skulle gøre sig nogle forhåbninger om at have noget som helst med sig fra kampen - og det skulle man have. Ellers var man ikke berettiget til den grønne trøje. 
Om det var en blanding af træthed fra Bordings spillere eller om Skals spillerne fik lagt mere energi i det skals være usagt. Men Skals fik lagt et mindre tryk for Bording der nu kom med sporadiske forsøg. Hvor de blandt andet havde et forsøg på overliggeren. Skals var bedre til at få sat tingene op og brede spillet ud og flytte bolden fra side til side og få Bording spillerne ud og løbe. Men de blå fra Bording stod godt i mod og fik blokeret skudene der kom, dog måtte Kim Bager Antonsen se sit skud snitte overliggeren. 
Vi skulle også hen 20 minutter før tid før Kim Bager Antonsen kom højest på et hjørnespark og fik dirigeret bolden hen mod det fjerneste hjørne, dog var der en Bording forsvarsspiller der diskede op med en Schmeichel refleks og dagens dommer Gert Aaby måtte helt korrekt dømme straffe og vise det røde kort. Dommertrioen der ret beset dømte en rigtig god kamp over hele linjen. Straffesparket omsatte Kasper Kurdahl med vanlig kølighed i Christian Holmgrens fravær. 
Det røde kort indledte 20 minutter med et massivt tryk på Bordings mål. Men i lang tid virkede det ikke til at det vil lykkedes Skals og få bragt bolden i kassen, hvor Kim Bager Antonsen lidt tvivlsomt fik underkendt sit mål for offside og Rasmus Øvad der headede på overliggeren. 
Dog skal man spille til dommerens sidste fløjt og dybt inde i Gert Aabys tillægstid dukkede Kim Sommer op inde i feltet efter et hjørnespark, hvor bolden røg lidt frem og tilbage og en clearing endte i brystet, der efter utallige timer på træningsbanen og på diverse fodboldskoler stille og rolig blev taget ned en han med de sidste kræfter kunne sparke bolden over i det fjerneste hjørne langs græsset uden chance for Bording målmanden og til store begejstring for de grønne der endte med 3 point i den vigtige duel om at komme med i den øverste halvdel. 
Luk