Serie 2: Så kom sejren

28. maj 2021 kl. 10:30
Viborg sendt hjem med et 1-0 nederlag

Torsdag aften spillede serie 2 hjemme mod Viborg FF og der skulle en sejr til for at bevare følingen med de øvrige hold i bunden. Sidste kamp mod Viborg spillede vi den bedste kamp vi har spillet i år og det håbede vi på at følge op, men spillet ville ikke rigtig hænge sammen. Vores afleveringer var ikke gode men der blev fightet og det er vigtig.

Viborg scorer allerede efter 2 min men målet bliver korrekt fløjtet for offside og 10 min senere har Bording bolden i nettet, men endnu engang offside. I resten af halvlegen er der ikke mange chancer for Jonas scorer kampens eneste mål efter 33 min og bliver de blå foran med 1-0 til stor jubel.

2. halvleg bliver en halvleg hvor der kæmpes om hver bold og begge hold kører meget på lange bolde og skudstatistik i 2. halvleg siger 4-4 men ingen mål, takket være godt målmandsspil af Tim, som for første gang i Bording trøjen holder nullet i en turneringskamp. De sidste minutter bliver lange og dommeren har lagt 5 min til, så der bliver kæmpet for at holde føringen og det lykkedes.

Kampens spiller bliver igen Mathias Pedersen, som spillede en stor kamp på midtbanen.

Næste kamp er allerede på lørdag i Herning mod vores onde ond fra Fremad.